Homlokzati hőszigetelés stressz nélkül

A magyarországi családi házak jelentős része (2,85 millióból 2,5 millió) egyáltalán nem rendelkezik hőszigeteléssel*, az új építési szabályok szerint pedig egyre szigorúbb hőtechnikai előírsoknak kell megfelelni az épületek, így új otthont építőknek, régebbi családi házban élőknek nem is lehet aktuálisabb építési tervük, mint a homlokzati hőszigetelés.

Ehhez kínál a hazai építőanyag piac egyik vezető gyártó vállalata, a Baumit nemcsak termékeket és technológiai útmutatást, hanem gondoskodást is.

Mit jelent ez a gondoskodás?

Baumit hőszigetelő rendszerek

Többféle, az energetikai igényeknek és az épület sajátosságának megfelelő, egymásra épülő elemből álló rendszert kínál a Baumit.
(Például új építés esetén open hőszigetelő rendszert, amely falazatban rekedt építési nedvesség távozását segíti.)Rendszergarancia
A komplett gyártói rendszerekre a kivitelezési előírások betartása esetén a Baumit akár 25 éves rendszergaranciát ad.Esztétikum
Garantáltan egyedi lehet az épület, mert a vásárló a Baumit Life 888 árnyalatot tartalmaző színskálájából rendelheti meg a vakolat vagy homlokzatfesték színét. A kiválasztáshoz, tervezéshez internetes programot lehet igénybe venni (www.baumitlife.com).
A döntéshez színminta-küldő szolgáltatás kérhető néhány ezer forintos térítés ellenében. A vakolatot és homlokzatfestéket a Baumit kizárólag gyári körülméyek között keveri ki, így biztosítja az azonos minőséget és a pontos árnyalatot.Szolgáltatás
A Baumit területi képviselői, illetve a márkát forgalmazó, képzéseken részt vevő kereskedők a hőszigetelő rendszer összeálításához is segítséget nyújtanak, a felmerülő kérdésekre szívesen válaszolnak.


Baumit Kft., 2510 Dorog, Baumit út 1.
Tel.: +36 33 512 920
baumit@baumit.hu
www.baumit.hu

+még egy lehetőség, hogy az építkezés jó emlék maradjon
Homlokzati hőszigetelő rendszerhez a Baumit nyereményjátékot hirdetett. Regisztrációt követően lehet pályázni, és a feltételeknek megfelelő játékosok mindegyike 30.000 forintos KIKA vásárlási utalványt nyer. Ezen kívül sorrendben minden 50. a feltételeknek megfelelő pályázó visszanyerheti a hőszigetelő rendszer árának 100%-át.
Az akció március 1-től november 31-ig tart.További információ:
http://nyerjenabaumittal.hu/hoszigetelorendszerek/?utm_source=Szeplak&utm_medium=PRcikk&utm_campaign=Nyerjenabaumittal2017

*forrás WWF: http://wwf.hu/klima_/1/fold-oraja-szokik-az-ezergia

2017-04-03
Lapozzon bele

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:

hirdetés